Política de Privacitat

1. INFORMACIÓ.
La present Política de Privacitat té per finalitat descriure com tractem la informació dels Usuaris que accedeixen a la nostra Web. Com a usuari vostè podrà accedir i navegar a través de la mateixa sense necessitat d'identificar-se; no obstant això, la inscripció a certs serveis o esdeveniments podrà estar subjecta al fet que vostè es registri prèviament.
El nostre objectiu és disposar únicament de les dades que vostè ens vulgui facilitar i els estrictament necessaris per poder-li brindar el servei sol·licitat, de manera que vostè conegui en tot moment la finalitat per la qual recaptem tals dades. Així, únicament sol·licitarem la informació estrictament necessària per procedir conforme a la seva sol·licitud, i la tractarem conforme als més estrictes deures de confidencialitat.
Les dades que vostè proporcioni a través d’aquesta Web hauran de ser veraços. Vostè garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a conseqüència de l'emplenament dels formularis habilitats per a la subscripció d'algun dels nostres serveis, sent responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que amb les mateixes pugui causar a la Taula o a tercers.
Segons l’establert a la L.O. 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que vostè ens proporcioni a través d'algun dels nostres formularis interactius de recollida de dades seran incorporats a un fitxer titularitat de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya qui, com a Responsable del mateix, ho utilitzarà amb l'objectiu de gestionar la seva consulta i/o sol·licitud, així com per mantenir-lo periòdicament informat sobre els serveis i activitats de la Taula que puguin resultar del seu interès.

2. REGISTRE D'USUARIS.
Cada formulari interactiu de recollida de dades a la Web tindrà la seva pròpia política de protecció de dades de caràcter personal que l'Usuari haurà de llegir i acceptar, amb caràcter previ a la seva remissió.
Tingui en compte que parteix dels serveis oferts a través de la nostra Web poden redireccionar a altres llocs Web titularitat de tercers, no administrats ni gestionats per la Taula. En conseqüència, recomanem que llegeixi detingudament les polítiques de privacitat annexes a cada formulari interactiu, per conèixer en tot moment a qui està proporcionant les seves dades de caràcter personal.

3. DRETS D`ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ.
Vostè podrà exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal de manera gratuïta, mitjançant la remissió d'una comunicació escrita a aquest efecte, acompanyada de la còpia del seu DNI, a la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya C/ Rocafort 242 BIS 2º Pis, 08029 de Barcelona (Ref LOPD) o bé a la següent adreça de correu electrònic taula@tercersector.cat  (Ref. LOPD).

4. SEGURETAT.
Respecte a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic [indicar]

5. COOKIES
La Taula no utilitza “cookies” ni cap altra utilitat que permeti l'obtenció de dades personals sense el seu consentiment. Tampoc utilitzem tècniques de “spamming” i tractarem únicament les dades que ens transmeti a través dels formularis electrònics habilitats en aquesta Web o a través dels seus missatges de correu electrònic.


Contacte:

C/ Rocafort 242 bis 2on
08029. Barcelona
93.310.57.07
www.tercersector.cat
taula@tercersector.cat
 
© Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya